Bike Stuff Finland Oy (3191924–7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Polkupyörän tilaaminen

Polkupyörät tilataan hyväksymällä Bike Stuff Finlandin lähettämä sähköpostitarjous kirjallisesti. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Toimitusmaksu

Polkupyörien toimitusmaksu  14,90 €/kpl, hinta sisältää tehtaan ja maahantuojan toimituskulut, pyörän kasauksen ja säädöt, sekä varusteiden asennuksen asiakkaan tilauksen mukaisesti.

Toimitus ”kotiovelle”, lisähinta 17,- sisältäen 1–5 pyörää samaan osoitteeseen. Toimitusalue: Tampere, Pirkkala, Sääksjärvi ja Kulju. Muut alueet sopimuksen mukaan.

Toimitusaika

Mikäli polkupyörä löytyy maahantuojan varastosta, toimitusaika on normaalisti n. 5–10 päivää tilauksesta.

Ilmoitamme asiakkaalle, kun polkupyörä on noudettavissa toimipaikastamme tai valmis kotitoimitukseen.

Polkupyörän toimitus

Polkupyörä luovutetaan täysin kasattuna ja säädettynä, joten se on heti ajovalmis. Huomiothan, että joihinkin polkupyörämalleihin eivät kuulu vakiona polkimet, vaan omiin mieltymyksiin sopivien poljinten valinta on jätetty asiakkaan päätettäväksi.

Pyörän luovutus asiakkaalle edellyttää, että kauppasumma on kokonaan maksettu. Kotitoimituksen yhteydessä kuljetusautomme mukana on korttimaksupääte.

Maksutavat

  • Pankkikortti.
  • Visa- ja Mastercard.
  • OP Tili- ja kertaluotto. (Edellyttää käyntiä toimipisteessämme, asiakkaan tunnistus).
  • Tilisiirto tai käteinen

Bike Stuff Finland Oy:llä on oikeus veloittaa käsiraha 20% pyörän tilaushetkellä. Käsirahan voi suorittaa tilisiirtona suoraan Bike Stuff Finland Oy:n tilille FI14 5730 0821 1199 36 tai toimipisteessämme korttimaksupäätteellä tai OP Tili- ja kertaluotolla (sopimus koko kauppasummalle).

Vaihto tai palautus

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Katso palauttamiseen liittyvät ohjeet kohdasta ”Palautusohjeet”. Meillä ei ole vaihtomahdollisuutta, ellei se tuotteen kohdalla ole erikseen mainittua. Halutessasi esimerkiksi tuotteesta toisen värin tai koon, tulee sinun palauttaa vanha tilaus ja tehdä uusi tilaus. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus ja siinä tapauksessa veloitamme sekä toimituskulut että palautuskulut.

Palautusohjeet

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Älä teippaa tai liimaa mitään tuotteen alkuperäispakkaukseen. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset. Pidä postitettujen pakettien lähetystunnus tallessa, sillä asiakkaana vastaat palautuksen  kuljetusriskistä. Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme: huolto@bikestuff.fi. Vastauksena saat tarkemmat ohjeet, miten etenet asiassa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mihin palautan tuotteen

Polkupyörä palautetaan liikkeeseen, josta se on noudettu. Asiakas maksaa palauttamisesta aiheutuvat kulut. Muut tuotteet voit palauttaa mihin tahansa Matkahuollon toimipaikkaan Bike Stuffilta saatujen ohjeiden mukaan. Jos tuotteen mitat ylittävät: pituus 200 cm ja tilavuus 0,5 m3, tai paino ylittää 30 kg ota yhteyttä huolto@bikestuff.fi.

Viallinen tai väärä tuote

Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä Bike Stuff asiakaspalveluun: huolto@bikestuff.fi tai puhelimitse 040-652 6282.

Maksun palautus

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen eli 14 päivän kuluessa palautuksesi saapumisesta. Tulet myös saamaan sähköpostivahvistuksen palautuksesta.

Mikäli tuotteen luovutuksen ja käyttöönoton jälkeen ilmenee puute tai laatuvirhe, asiakkaan on reklamoitava välittömästi myyjälle (max. 14 vrk luovutuksesta). Myyjällä on oikeus korjata vika tai vaihtaa tuote vastaavaan.